Ürünler

Şok Soğutma Üniteleri

Gıda endüstrisi başta olmak üzere birçok farklı sektörde ürünlerin çekirdek sıcaklığını mümkün olan en kısa sürede (Ürün cinsine ve boyutuna göre değişir) -18 ⁰C’ye getirmek için tasarlanan özel proses makineleridir. Şoklama sistemlerinde nitelikli bir mühendislik bilgisi gıda güvenliği ve ürünlerin doğru şoklanması için büyük önem taşır. Bu tarz sistemlerde şoklama süreleri ürün kalitesini ve güvenliğini doğrudan etkiler. Şok odalarının doğru hava sirkülasyonu için çok iyi dizayn edilmesi, şok evaporatörlerinin doğru hava debisi ve hızlarını elde edebilmek için beklenen seçim kriterlerini sağlıyor olması gerekir. Şok Soğutma Ünitelerinde Economizer devresi sistem verimliliği açısından oldukça önemlidir.

Soğutma Kapasitesi

Negatif

0.75 KW-15 KW

Pozitif

0.75 KW-15 KW

Kompresör tipi

Vidalı